ProPlus Pocket Douche

Deze ProPlus Pocket Douche is ideaal om het gebruik van onze producten te vergemakkelijken. Dit maakt het de ideale methode om toe te passen in de normale routine. Hiervoor heb je geen bad nodig.

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze ProPlus Pocket Douche is ideaal om het gebruik van onze producten te vergemakkelijken. Dit maakt het de ideale methode om toe te passen in de normale routine.
Deze compacte set bestaat uit een pomp die je in een emmer hangt en een douchekop waar het mineraalwater in gepompt wordt.
Compact, draadloos en gemakkelijk op te laden met een universele USB lader. Bij balneotherapie is regelmatig gebruik belangrijk, zeker bij huidaandoeningen zoals psoriasis of eczeem of geirriteerde huid is enkele keren per week gedurende ca. 6 weken belangrijk.

Gebruik:
1. Pak een schone emmer (10L) en vul deze met warm (2 graden warmer dan gewenste douche temperatuur).
2. Weeg de juiste hoeveelheid mineraal zout af die op de verpakking staat en meng deze in de emmer. Even goed roeren.
3. Begin nu met je normale douche routine, na het afspoelen van zeep kun je beginnen.
4. Hang de ProPlus douche in de emmer en hang de douchekop aan het ophangsysteem dat is bijgeleverd of die van je eigen douche.
5. Zet de pomp aan en begin de behandeling met mineraal zout. Wrijf rustig over de huid om alle plekken te bereiken.  10 liter duurt 3-8 minuten.
6. Als je alles hebt opgemaakt kun je gewoon afdrogen of het mineraalzout op laten drogen op de huid.
7. Spoel de doucheruimte en de pomp na met wat schoon om witte aanslag te voorkomen.  Laat geen zoutresten achter op metalen producten (ook niet op RVS)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.