Montecatini 1kg
100% Natuurlijk Mineraal Zout 1kg | Montecatini zout | Badzout

Montecatini is een mineraalformule afkomstig van een Italiaanse warmtebron. Dit mineraalzout is zeer geschikt bij eczeem, huid irritatie (o.a. door SLS) en  psoriasis.

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 17,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Montecatini zout is een mineraalformule afkomstig van een Italiaanse warmtebron die zelfs al bij de Romeinen bekend was. Dit mineraalzout is te gebruiken voor een ontspannen wellness ervaring, waarbij huid en haar ondersteund en gevoed wordt met mineralen. Zeer geschikt is het voor mensen met eczeem, huid irritatie (o.a. door SLS) en  psoriasis.

Rijk aan mineralen: magnesium, carbonaat en sulfaat.

Het water van deze bron word Leopoldine water genoemd. De bron is een van de meest bekende termaalbronnen van Europa en trok in de hoogtij dagen van de Europese spacultuur (19e eeuw) zo'n 75.000 toeristen per jaar.


Gebruik:
Opgelost in (voeten)bad, opgelost om mee te douchen, of als scrub.
Kan ook opgelost in kleine hoeveelheid deppend aangebracht worden op specifieke plekken op de huid.

Concentratie voor in oplossing:
De optimale concentratie is 240 gram per 10 liter. Dit is de concentratie zoals in de natuurlijke bron van Montecatini gevonden kan worden. Echter heb je al een merkbaar zachtere huid bij een veel lagere concentratie.

Ter ondersteuning bij huidproblemen zoals psoriasis, acne en eczeem:
240 gram per 10 liter warm water. Dompel het te behandelen lichaamsdeel enige tijd onder in de oplossing of dep met een doek de oplossing op de huid. Of gebruik ons ProPlus pocket douche systeem.  Duur: 5-20 minuten.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.