Herroepingsrecht

Informatie rondom Garantie en Retour

Garantie

Als u een aankoop doet bij Balneos is de wettelijke garantie van toepassing (volgens artikel 10 van de Algemene Voorwaarden). De wettelijke garantie houdt in, dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten.
 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via INFO@Balneos.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Zie onderstaand  Herroepingsrecht formulier voor retouren.


Uitzonderingen

Onze mineraalzouten kunnen na opening niet terug worden genomen  vanwege hygiënische of gezondheidsrisico’s. Als producten verzegeld zijn gebleven kunnen deze gewoon worden geretourneerd. Na verbreken van de verzegeling komt het herroepingsrecht te vervallen.

Contact