100% Natuurlijk Mineraal Zout 1kg | Dode Zee zout | Badzout

Dode Zee Zout wordt gekenmerkt door Magnesium, Kalium, Sulfaat en Bromide.

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 17,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dode Zee Zout is al sinds mensenheugenis beroemd vanwege zijn heilzame eigenschappen. Dode zee zout is rijk aan o.a. Magnesium, Kalium, Sulfaat en Bromide. Deze unieke samenstelling van mineralen voeden en verzorgen de huid. De huid voelt weer zacht aan door de hydraterende werking van de zouten. Ideaal om heerlijk bij te ontspannen in bad.
 
De dode zee is al jaren populair als kuuroord voor mensen met specifieke (huid)aandoeningen. Vanwege de combinatie van klimaat, ligging en de samenstelling van het zout is dit ideaal om te kunnen herstellen. Dermatologen en andere artsen doen al decennia onderzoek naar deze vorm van genezing; climatotherapie genaamd.  Omdat regelmatig afreizen naar Israel of Jordanie voor de meeste mensen niet mogelijk is, is ons Dode Zee Zout een praktische oplossing.

Gebruik:
Opgelost in (voeten)bad, opgelost om mee te douchen, of als scrub.
Kan ook opgelost in kleine hoeveelheid deppend aangebracht worden op specifieke plekken op de huid.

Concentratie voor in oplossing:
Dode Zee Zout kan voor sommigen al effectief zijn bij een minimale concentratie van 8 eetlepels in een bad. (ca 0,01%). De natuurlijke concentratie van de Dode Zee is echter vergelijkbaar met 34 kg in een bad (34,2%)

Voor ontspanning en een zachte huid:
 100-500 gram in een bad.

Ter ondersteuning bij huidproblemen zoals psoriasis, acne en eczeem:
100-500 gram per 10 liter warm water. Dompel het te behandelen lichaamsdeel enige tijd onder in de oplossing of dep met een doek de oplossing op de huid. Of gebruik ons ProPlus pocket douche systeem.  Duur: 5-20 minuten.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.